Uitnodiging en persdossier | Officiële opening van de Startech’s Days te Ciney Expo op 8/11 om 10u00

WorldSkills Belgium nodigt u uit op de officiële opening van de Startech’s Days 2021 op MAANDAG 8 NOVEMBER te Ciney Expo, rue du Marché Couvert 3 in Ciney.

[Invitation en français]

De Startech’s Days zijn een belangrijk evenement om technische en technologische beroepen in België te promoten. Dit jaar vindt het evenement plaats op 8 en november in Ciney, van 09.00 tot 16.00 uur. Op het programma: meer dan 100 activiteiten, workshops en conferenties, en 22 finales van de wedstrijden voor beroepen. Het evenement is gratis en vrij toegankelijk. Er worden meer dan 5000 personen verwacht.

[Als bijlage vindt u het persdossier]

Programma 8 November

  • 10u00: VIP-onthaal en voorstelling van de Startech’s Days – AGORA ruimte 1e verdieping
  • 10u30: Officiële opening en rondleiding
  • 11u45: Receptie – AGORA ruimte 1e verdieping

Worden verwacht op de officiële opening: de minister van Tewerkstelling en Vorming Christie Morreale, delegaties van de Democratische Republiek Congo, Luxemburg, Frankrijk en Roemenië, observatoren van WorldSkills International …

OPGELET: vanwege de geldende gezondheidsvoorschriften dienen journalisten zich aan te melden bij Madeleine Dembour: [email protected]

We hopen u op 8 november te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Virginie Gilon (0483 41 34 83) en Madeleine Dembour (0478 67 25 43)


Praktische informatie:

  • De Startech's Days duren twee dagen (8 en 9/11 van 09.00 tot 16.00 uur) en u kunt op elk moment toekomen, op de uitdrukkelijke voorwaarde dat u zich aanmeldt ([email protected]).
  • Toegang na vertoon van het Covid Safe Ticket of na het uitvoeren van een sneltest ter plaatse.
  • De pers kan gebruikmaken van een wifiruimte bij de stand van WorldSkills Belgium, zie plan in het persdossier.

Persdossier Startech's Days

PDF - 290 Kb

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over WorldSkills Belgium

WorldSkills Belgium is de Belgische organisatie voor de promotie van technische en technologische beroepen, met name via wedstrijden van hoog niveau die elk jaar in België georganiseerd worden, de zogenaamde Startech’s. 

WorldSkills Belgium is de Belgische vertegenwoordiger van WorldSkills International (een wereldwijde organisatie met 85 lidstaten) en WorldSkills Europe (de Europese organisatie met 31 lidstaten).